klimatyzacja

Szanowny Użytkowniku,

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.

Artykuł Dodaj artykuł

Oświadczenie Fläkt Bovent Sp. z o.o.

Fläkt Bovent Spółka z o.o. z siedzibą w Ołtarzewie  z przykrością informuje, że w ostatnich dniach został ujawniony proceder działania na szkodę Fläkt Bovent Spółka z o.o., w którym prawdopodobnie aktywnie uczestniczył jeden z pracowników Spółki.

We Bring Better Air To Life Fläkt Bovent

Polska jest istotnym rynkiem z punktu widzenia Grupy Fläkt Woods i zaistniała sytuacja będzie wymagała jeszcze większego zaangażowania kierownictwa Grupy, aby działalności spółki oparta była o opracowany i obowiązujący wewnętrzny Kodeks Etyki w Biznesie.

W tym kontekście, rozpoczynamy rekrutację na stanowisko „Business Area Fire Application Manager”, aby kontynuować rozwój rynkowy zarówno na rynku polskim, jak również w Europie Wschodniej.

W związku z powyższym Fläkt Bovent Spółka z o.o. zwraca się z uprzejmą prośbą o zgłaszanie się wszelkich osób, które mają informacje o jakichkolwiek nieprawidłowościach w zawieraniu umów i wyborze ofert przez Spółkę, z jakimi się Państwo kiedykolwiek spotkaliście, w związku ze współpracą ze Spółką na przestrzeni ostatniego roku.

Piotr Dałek – prezes Fläkt Bovent Sp. z o.o.
Herve Trellu - Senior Vice President Fläkt Woods Group

Artykuł został dodany przez firmę

Inne publikacje firmy